Acasă Social Amenzi de peste 11.000 lei aplicate de jandarmii suceveni în minivacanța de...

Amenzi de peste 11.000 lei aplicate de jandarmii suceveni în minivacanța de Crăciun. Cei mai mulți suceveni au fost amendați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în spații publice, nepurtarea măștii și circulația nejustificată


Intră acum și în grupul de

Nu doar Poliția Suceava a intensificat controalele în minivacanța de Crăciun, dar și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Astfel, în perioada 24-27 decembrie, jandarmii suceveni au efectuat controale și verificări în contextul Covid-19, arată comunicatul Jandarmeriei Suceava.

Concret, în intervalul de timp menționat, jandarmii au aplicat 29 sancțiuni (dintre care 13 avertismente scrise), în valoare de 11.300 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în spații publice, nepurtarea măștii de protecție și circulația nejustificată în intervalul orar 23:00-05:00.



Totodată, în această perioadă, jandarmii montani au desfășurat activități de prevenire în cadrul asigurării măsurilor de ordine pe pârtiile de schi și traseele turistice din județ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version