La doar 19 ani, un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a ajuns sub control judiciar și este cercetat penal pentru patru infracțiuni după ce a comis un accident rutier fiind băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (19 ani) din Câmpulung Moldovenesc a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile fiind cercetat penal după ce a provocat un accident rutier fiind beat.

Potrivit, Prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, Cristina Ionela Bîrlescu, accidentul s-a produs în seara de 24 decembrie.

Concret, tânărul B.E.F. conducea un Ford Mondeo (SV-15-BVY) pe str. Buneşti din Câmpulung Moldovenesc.

La un moment dat, într-o curbă periculoasă la dreapta, el nu a adaptat viteza de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un taxi condus regulamentar de un localnic, H.L.I., de 38 ani.

După impact, tânărul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior la domiciliul său.

La rândul său, celălalt șofer a fost rănit și transportat la spital cu diagnosticul: TCC, TCF închis, contuzie umăr stâng.

De menționat că cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului de taxi și de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului.

Mai mult decât atât, s-a constatat că tânărul nu are nici măcar permisul de conducere.

Prin urmare, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 29 decembrie, tânărul a fost plasat sub control judiciar. El este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de