Droguri de mare risc găsite la Suceava, în urma a șase percheziții. Au fost reținuți doi presupuși traficanți, care timp de patru ani ar fi distribuit droguri


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au fost reținuți pentru 24 de ore fiind bănuiți de trafic de droguri de mare risc. În aceeași zi, pe raza municipiului Suceava au fost efectuate percheziții în urma cărora au fost găsite aproximativ 1,2 kg de droguri.

Astfel, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, în data de patru ianuarie au fost desfășurate șase percheziții domiciliare, în urma cărora au fost găsite aproximativ 1,2 kg de substanțe cu efect psihoactiv și mai multe sisteme informatice.

Totodată, în aceeași zi, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi suceveni.

Din cercetări a reieșit că în perioada 2016 – 2020, cei doi ar fi distribuit către consumatori, droguri de risc și mare risc (MDMB-CHMICA și cannabis), precum și substanțe cu efect psihoactiv.

La acțiune au participat Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii DIICOT Suceava, cu suportul de specialitate asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de