Acasă Social Tânăr de 22 ani, reținut în cazul mașinii incendiate la Bălăceana în...

Tânăr de 22 ani, reținut în cazul mașinii incendiate la Bălăceana în prima zi din 2021. El a condus autoturismul neavând permis, însă susține că acesta a luat foc din cauza improvizațiilor efectuate la instalația electrică


Intră acum și în grupul de

Cercetările Poliției Suceava în cazul mașinii care a ars pe un imaș din Bălăceana în prima zi din 2021 au arătat că vehiculul s-a aflat în posesia unui tânăr (22 ani) din comuna Comănești, care a abandonat vehiculul, însă nu l-a incendiat.

Astfel, din cercetări reiese că tânărul, fără permis, a condus autoturismul, în data de 1 ianuarie, de la locuința sa din satul Humoreni, până la locuința surorii sale din satul Bălăceana.



În seara aceleiași zile, el intenționa să se întoarcă acasă, însă din motive neclare, la ieșirea din satul Bălăceana a părăsit DJ 178 și a pătruns pe un drum secundar, după care a ajuns pe un câmp, unde roțile autoturismului au început să patineze pe iarba udă.

În aceste condiții, șoferul nu și-a putut continua deplasarea cu autoturismul și a plecat pe jos spre locuința sa.

Potrivit lui, peste câteva minute, el a observat că mașina a luat foc, însă el nu a intervenit pentru stingerea incendiului, care a fost lichidat de lucrătorii ISU Suceava, însă mașina a ars în totalitate.

Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor cazului, tânărul fiind reținut, în data de 5 ianuarie, pentru 24 de ore și cercetat penal pentru conducerea fără permis.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version