Oficiul de Cadastru se implica serios in aplicarea legilor proprietatii


Intră acum și în grupul de

Pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor din zonele arondate birourilor teritoriale de cadastru şi publicitate imobiliară Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei si pentru a evita deplasarea petenţilor la Suceava, începând de la 1 martie 2010, conducerea O.C.P.I. Suceava, prin director ing. Romică ANDREICA, va efectua program de audienţe în fiecare zi de miercuri, între orele 1000-1200, succesiv, la sediul fiecărui birou teritorial de cadastru şi publicitate imobiliară.

Înscrierile pentru programul de audienţe se vor face la sediul fiecărui birou de cadastru şi publicitate imobiliară, în fiecare zi, între orele 0800-1600.

„Am luat aceasta decizie deoarece am constatat o problematica diferita in zonele arondate acestor birouri de carte funciara si cadastru, unele avand carte funciara veche, austro-ungara, altele fiind in zona de „regat” si neavand carte funciara, iar datorita distantei, multe probleme ce ar fi putut fi rezolvate printr-o mai buna comunicare cu autoritatile locale , comisii de fond funciar si cetateni, au ramas suspendate. Doresc sa ajut cat mai mult in definitivarea problemelor legate de retrocedari si in aplicarea legilor funciare, mai ales ca ma simt legat si afectiv de aceste legi, avand in vedere ca am fost partas la dezbaterile si redactarea legii 247 si am si votat-o, ca membru in Comisia de agricultura din Camera Deputatilor, in perioada cat am activat ca deputat in Parlamentul Romaniei”, a declarat Romică Andreica.

Pe parcursul anului 2009, OCPI Suceava a emis un numar de 2652 de Titluri de Proprietate, din care pentru terenuri agricole 2464, pentru o suprafata de 2472ha si un numar de 188 pentru terenuri cu vegetatie forestiera, pentru o suprafata de 3021ha.


Intră acum și în grupul de