Peste 100 de pensionari suceveni se pregatesc de concediu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste 100 de persoane care au depus cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament într-o staţiune din România se pregătesc de concediu. Bagajele trebuie făcute cât mai repede pentru că prima serie de bilete a sosit pe adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava şi a şi fost deja împărţită. Conform conducerii instituţiei, în prima serie din acest an au fost alocate 110 bilete pentru staţiunile Olăneşti, 1 Mai, Amara sau Covasna şi urmează a mai fi primate şi alte bilete pentru solicitările existente.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe parcursul zilei de miercuri, directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Mirela Adomnicăi a declarat că “deşi numărul de bilete alocat în prima etapă judeţului nostrum este mai mare decât cel de anul trecut, trebuie să se conştietizeze faptul că nu pot fi acoperite toate cererile, aşa că repartizarea locurilor se face în funcţie de solicitările venite pe adresa Casei de Pensii, dar şi a punctajului obţinut de fiecare solicitant în parte pe dosarul depus”.

Preţul biletelor variază între 1480 de lei şi 1536 la care se aplică reducerea pe care o oferă Casa de Pensii şi care ajunge în unele staţiuni şi de peste 50%.


Intră acum și în grupul de