Elevii suceveni vor beneficia de transport subventionat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La începutul acestui an, din cauza crizei economice, conducerea Primăriei Suceava a decis suspendarea tuturor facilităţilor financiare oferite până acum elevilor, studenţilor şi pensionarilor pentru călătoriile cu autobuzele TPL.

În cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de edilul şef al oraşului, Ion Lungu, conducerea administrativă a revenit asupra deciziei, iar elevii şi studenţii au toate şansele să se bucure din nou de reducerea preţului la abonamentul TPL.
“Vin zilnic la mine oameni, din Burdujeni sau Iţcani, de-a dreptul disperaţi care au câte doi sau trei copii la şcoală şi care zilnic trebuie să meargă la unităţile de învăţământ din oraş cu autobuzul şi care nu mai au bani pentru a plăti transportul”, şi-a motivat decizia primarul Lungu.

Astfe, în şedinţa de Consiliu Local ce va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie se va supune aprobării hotărârea ca toţi elevii şi studenţii care vor dori să obţină un abonament TPL să intre în posesia lui contra sumei de 15 lei, urmând ca executivul municipal să suporte o diferenţă de 20 de lei.

Noile tipuri de abonamente se vor oferi pentru o singură linie şi doar în perioadele 15.03 – 15.06.2010 şi 15.09.2010 – 15.12.2010.


Intră acum și în grupul de