FOTO // Doi suceveni implicați în contrabandă cu țigări au fost reținuți în zona Vicovu de Sus, în timp ce alți contrabandiști au fugit în Ucraina abandonând țigări de peste 100.000 lei și un Mercedes ML


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat, în data de 26 ianuarie, 9.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 105.000 lei, dar și un autoturism de terne abandonat de traficanții de țigări.

Astfel, în jurul orei 22:30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Vicovu de Sus a observat un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat mai multe colete voluminoase spre un autoturism de teren, a arătat purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Prin urmare, polițiștii de frontieră au încercat să rețină persoanele respective, însă aceștia au abandonat coletele și mașina, fugind în Ucraina.

Cu toate acestea, polițiștii de frontieră au identificat doi tineri suceveni, de 18 și 22 ani, care trebuia să-l preia pe șoferul mașinii abandonate.

În aceste condiții, tinerii sunt cercetați pentru săvârșirii infracțiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Totodată, cele 16 colete abandonate (9.000 pachete cu țigări), în valoare de 105.300 lei, au fost confiscate, la fel și autoturism de teren marca Mercedes ML, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 15.000 lei.


Intră acum și în grupul de