IPS Calinic anunță că noua biserică din Brodina de Sus se va construi pe vechiul amplasament al celei care a fost mistuită în incendiu


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a efectuat, marți după amiaza, o vizită în Brodina de Sus pentru a discuta la fața locului despre amplasamentul bisericii care se va construi în locul celei care a fost mistuită de un incendiu.

În urma acestei vizite, IPS Calinic a completat răspunsul oferit unei enoriașe care solicita ca noua biserică să fie construită pe vechiul amplasament întrucât acolo a fost permanent lăcașul de cult al comunității din sat.

„În localitatea Brodina de Sus, întrucât nu s-a găsit un alt loc mai potrivit, biserica se va construi pe vechiul amplasament. Pe această cale, mulţumesc părintelui Constantin Bobu, care s-a oferit să dea cărămida pentru noua biserică, domnului inginer Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care va contribui la lucrările de construire a edificiului eclezial, precum şi tuturor celor care doresc să se înveşnicească, implicându-se în construirea unei biserici. Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis IPS Calinic.


Intră acum și în grupul de