Acasă Social Sucevean prins în județul Bacău transportând peste 12.000 pachete cu țigări de...

Sucevean prins în județul Bacău transportând peste 12.000 pachete cu țigări de contrabandă. El a încercat să fugă în trafic, însă a intrat cu mașina într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (32 ani) din județul Suceava a fost prins, în seara de 28 ianuarie, în timp ce transporta 12.440 pachete cu țigări de contrabandă, informează Inspectoratul General al Poliției Române.

Suceveanul se deplasa cu o mașină pe raza localității Nicolae Bălcescu din județul Bacău când o patrulă a încercat să-l oprească pentru control.



Însă la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea. În aceste condiții, mai multe echipaje de polițiștii l-au urmărit în trafic pe suceveanul fugar.

Ulterior, mașina lui a fost găsită abandonată în localitatea Faraoani, cu mai multe avarii produse în urma coliziunii cu un stâlp.

Potrivit sursei citate, șoferul ar fi abandonat vehiculul și ar fi fugit pe un deal din apropiere, unde, ulterior, a fost depistat de polițiști. Având răni ce ar fi fost produse în incidentul rutier, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

De menționat că în mașină se aflau 12.440 de pachete de țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, estimate la 174.000 de lei, care au fost ridicate, în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, suceveanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigări, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version