O femeie din Fântânele, plecată de acasă ca să se sinucidă pentru că a fost părăsită de soț, salvată de polițiști de pe malul râului Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit să găsească o femeie de 57 de ani din Fântânele care plecase sâmbătă, de acasă, cu intenția de a se sinucide pentru că a fost părăsită de soț care trăiește acum cu o altă femeie.

Astfel, sâmbătă seara, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 de o femeie din comuna Fântânele că mama sa în vârstă de 57 ani a plecat de acasă cu două ore înainte și că i-a spus că  intenționează să se sinucidă.

Femeia i-a spus fetei sale că nu mai poate trăi știind că soțul său a părăsit-o și locuiește cu o altă femeie din localitate și a menționat că se va sinucide, dar fata acesteia nu a luat în serios amenințarea nefiind prima discuție de acest tip.

Ulterior, femeia a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni, iar când a observat absența mamei, fiica ei și toți membrii familiei au început să o caute prin împrejurimi și în zona liniei de cale ferată de pe raza comunei Verești.

După circa două ore, întrucât căutările nu au avut succes, aceasta a sesizat situația prin 112.

Polițiștii au încercat să ia legătura telefonic cu femeia căutată care nu a dat curs apelurilor telefonice, dar în urma insistențelor polițișltilor și a discuțiilor de convingere purtate de către polițiști, aceasta a declarat că se află „pe un câmp, lângă râul Siret și are de gând să se sinucidă”.

Polițiști și membri ai familiei au pornit în direcția indicată de persoana dispărută, iar după aproximativ 30 minute de căutări, au identificat-o pe acesta pe câmp, în extravilanul satului Stamate, în apropierea albiei râului Siret.

Femeia a fost transportată la domiciliu, unde a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu intenția de a se sinucide pentru că nu mai suportă faptul că soțul a părăsit-o.

Ea a mai spus că suferă și de depresie, în acest sens fiindu-i prescris tratament medicamentos de către medicul specialist, tratament pe care în ultima perioada nu l-a mai administrat.

Un echipaj medical din cadrul UPU Suceava i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, stabilind că aceasta se află într-o stare bună, fără a se impune transportul său la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării de investigații suplimentare, declarând că va rămâne la domiciliu, sub supravegherea familiei.


Intră acum și în grupul de