Dosar penal pentru un bărbat din comuna Șcheia, depistat băut și fără permis la volan. Alți doi șoferi băuți au fost prinși duminica în traficul din județ


Intră acum și în grupul de

În cursul de duminică, 31 ianuarie, trei șoferi băuți au fost depistați conducând mașini, unul dintre ei neavând nici măcar permisul de conducere.

Este vorba despre un bărbat (34 ani) din comuna Șcheia, depistat la volan pe strada Aviatorului din localitate. Concret, în jurul orei 01:40, o patrulă a Poliției Locale a observat un autoturism ce efectua manevra de mers înapoi.

La vederea polițiștilor însă, șoferul a oprit și a trecut pe scaunul pasagerului. Tot atunci, de pe o stradă lăturalnică a ieșit o localnică (33 ani), care a declarat că de fapt ea a condus autoturismul menționat.

Verificările ulterioare au arătat că bărbatul nu are permis și avea 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar femeia a recunoscut că bărbatul a condus mașina circa 100 metri, cât ea era plecată. Prin urmare, localnicul este cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără a deține permis de conducere.

Tot duminica, un șofer (41 ani) băut a fost prins pe raza satului Rotunda. Localnicul conducea având 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt caz a fost înregistrat pe raza comunei Ulma, unde la volan a fost prins un localnic (50 ani) cu 0,97 mg/l alcool în aerul expirat. Ambii sunt cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Intră acum și în grupul de