Acasă Social Adolescent înjunghiat cu un briceag de nașul său în timpul unei beții...

Adolescent înjunghiat cu un briceag de nașul său în timpul unei beții în comuna Putna. Bărbatul a fost reținut și e cercetat penal pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani este cercetat penal după ce l-a înjunghiat cu un briceag pe un adolescent de 17 ani.

Agresiunea s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, într-o locuință din comuna Putna, unde mai multe persoane consumau alcool, printre ei și tânărul rănit, dar și agresorul, care îi este naș.



La un moment dat, bărbatul de 48 ani, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a declarat că-i lipsește o sumă de bani. În acest context, între el și tânărul s-a iscat un conflict, iar bărbatul a scos din buzunar un briceag de dimensiuni mici cu care l-a rănit pe tânărul, provocându-i o plagă de circa 2-3 centimetri.

După aceasta, adolescentul a plecat din casa nașului și a solicitat intervenția unei ambulanțe și a unui echipaj de poliție. El a fost transportat la SJU Suceava, fiind în stare stabilă hemo-dinamic. Ca diagnostic preliminar s-a stabilit plagă înjunghiată zonă torace.

Totodată, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru „tentativă de omor” și urmează a fi prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava în vederea dispunerii față de acesta a unei măsuri preventive.                                 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version