Acasă Social Accident într-o intersecție din Cajvana după ce șoferul unui autoturism nu a...

Accident într-o intersecție din Cajvana după ce șoferul unui autoturism nu a putut opri din cauza gheții de pe șosea


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită ușor, sâmbătă după amiaza, într-un accident produs într-o intresecție în Cajvana din cauza gheții de pe carosabil.

Astfel, un bărbat de 36 de ani din Ipotești conducea sâmbătă după amiaza un autoturism VW Passat în localitatea Cajvana, pe DC 43C, iar când a ajuns la intersecția DC43 – DC43C, la întâlnirea indicatorului ”Oprire”, nu a adaptat viteza pe carosabil acoperit cu gheață, astfel că nu a putut a opri și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism VW Golf, condus pe drumul cu prioritate de un tânăr de 32 de ani din Cajvana.



În aceste condiții, șoferul din VW Golf a suferit leziuni minore și s-a deplasat la Centrul medical de permanență Cajvana, unde a fost examinat de cadrele medicale și i s-a stabilit diagnosticul ”TCC minor”.

Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul Rădăuți, unde a fost examinat și i s-a confirmat diagnosticul preliminar, fără a rămâne internat.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version