Accidentul de la Dumbrăveni s-a produs din cauza vitezei prea mari. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod, iar apoi într-un indicator rutier


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, miercuri dimineața, la ieșirea din comuna Dumbrăveni. Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că mașina implicată în accident era condusă de un botoșănean de 36 ani.

Astfel, la ieșirea din Dumbrăveni, într-o curbă la dreapta, el a pierdut controlul mașinii din cauza neadaptării vitezei.

Apoi, vehiculul scăpat de sub control a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod, apoi indicatoarele rutiere cu panoul de ieșire din Dumbrăveni.

Impactul a fost atât de puternic încât roata stânga faţă a autoturismului s-a rupt şi a izbit un autoturism parcat în faţa unui parc de dezmembrări auto.

În urma accidentului, bărbatul din județul Botoșani a fost rănit și transportat la SJU Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism toraco-abdominal, traumatism coloană cervicală, contuzie membre inferioare, contuzie copsă bilaterală”.


Intră acum și în grupul de