Un sucevean care a dat muzica tare în toiul nopții a ajuns în arestul Poliției. El s-a contrat și a devenit agresiv cu echipajul care i-a solicitat să respecte liniștea vecinilor

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava a fost reținut, sâmbătă, după ce a fost agresiv cu un echipaj care a venit să-i solicite să respecte liniștea vecinilor, acesta ascultând muzică în toiul nopții.

Poliția Suceava a fost sesisată, sâmbătă, la ora 01:50 în dintr-un apartament situat la etajul 4 se aude muzică la intensitate mare.

O patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm a constatat că se auzea muzică la intensitate mare, după ce s-a insistat la soneria apartamentului a răspuns în cele din urmă un bărbat de 45 de ani, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice și care a spus că el este proprietar al imobilului.

În timp ce agentul de poliție consemna datele de identitate ale persoanei identificate în imobil aceasta a proferat în repetate rânduri la adresa echipajului injurii și expresii jignitoare, iar după ce i s-a pus acestuia în vedere să adopte un limbaj civilizat a devenit agitat, a adoptat o atitudine agresivă, ieșind pe casa scării moment în care cel în cauză a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Suceava pentru luarea măsurilor legale.

La sediul Poliției Suceava, bărbatul a proferat din nou cuvinte jignitoare și amenințări ridicându-se de pe scaun, iar în momentul în care subofițerul jandarm a încercat să îl liniștească a fost împins de către acesta.

 În urma administrării probatoriului procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

Bărbatul este cercetat penal pentru ultraj.