Un sucevean care a dat muzica tare în toiul nopții a ajuns în arestul Poliției. El s-a contrat și a devenit agresiv cu echipajul care i-a solicitat să respecte liniștea vecinilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava a fost reținut, sâmbătă, după ce a fost agresiv cu un echipaj care a venit să-i solicite să respecte liniștea vecinilor, acesta ascultând muzică în toiul nopții.

Poliția Suceava a fost sesisată, sâmbătă, la ora 01:50 în dintr-un apartament situat la etajul 4 se aude muzică la intensitate mare.

O patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm a constatat că se auzea muzică la intensitate mare, după ce s-a insistat la soneria apartamentului a răspuns în cele din urmă un bărbat de 45 de ani, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice și care a spus că el este proprietar al imobilului.

În timp ce agentul de poliție consemna datele de identitate ale persoanei identificate în imobil aceasta a proferat în repetate rânduri la adresa echipajului injurii și expresii jignitoare, iar după ce i s-a pus acestuia în vedere să adopte un limbaj civilizat a devenit agitat, a adoptat o atitudine agresivă, ieșind pe casa scării moment în care cel în cauză a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Suceava pentru luarea măsurilor legale.

La sediul Poliției Suceava, bărbatul a proferat din nou cuvinte jignitoare și amenințări ridicându-se de pe scaun, iar în momentul în care subofițerul jandarm a încercat să îl liniștească a fost împins de către acesta.

 În urma administrării probatoriului procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

Bărbatul este cercetat penal pentru ultraj.


Intră acum și în grupul de