Un sucevean a ajuns în arest după ce ar fi amenințat și lovit locatari ai unui bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut și introdus în arestul Poliției Suceava după ce a amenințat și bătut mai mulți locatari dintr-un bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii din Suceava.

Poliția Burdujeni a fost sesizată prin 112, sâmbătă după amiaza, că mai mulți locatari dintr-un bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii din Suceava au fost amenințați și loviți de un bărbat în timp ce se aflau în fața blocului.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat patru persoane, două bărbați de 44 și 25 de ani și două femei de 37 și 20 de ani, locatari ai blocului de pe strada Aleea Dumbrăvii, care au relatat faptul că au fost amenințate și chiar lovite de către un bărbat de 30 ani, în urma unui conflict spontan petrecut în fața blocului.

 Imediat în zonă a fost identificat agresorul care a fost condus la sediul Secției de Poliției Burdujeni.

Polițiștii au administrat material probator și au dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de suspect pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de