Acasă Gura Humorului Pârteștii de Jos: Bătrână de 81 ani, tâlhărită în propria casă pentru...

Pârteștii de Jos: Bătrână de 81 ani, tâlhărită în propria casă pentru 2.000 lei. Autorii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați cercetați penal pentru tâlhărie calificată și respectiv complicitate la infracțiunea  de furt calificat au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 20 februarie, unul dintre cei doi a pătruns în locuința unei bătrâne de 81 ani din comuna Pârteștii de Jos. Bărbatul purta o mască chirurgicală pentru a nu putea fi recunoscut. El a distrus un geam și a răvășit în interior mai multe bunuri din camerele locuinței.

Imagine ilustrativă


La un moment dat, bătrâna s-a trezit din somn și a încercat să aprindă lumina, moment în care bărbatul a lovit-o cu pumnul în față, bătrâna necesitând 6-7 zile de îngrijiri medicale.

În urma infracțiunii, a fost sustrasă o centură (chimir) fabricată din piele, în care se afla suma de 2.150 lei, precum și cartea de identitate a bătrânei.

La rândul său, celălalt bărbat a asigurat transportul la și de la locul infracțiunii.

Cercetarea Poliției a arătat că autorii sunt doi bărbați din Dolhasca, de 28 și 43 ani.

Cei doi au fost identificați cinci zilei mai târziu și reținuți pentru 24 de ore, iar în data de 26 februarie, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele celor doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version