Detaliile accidentului de la Salcea în care au fost rănite cinci persoane între care doi copii: Un șofer sucevean cu BMW a pierdut controlul volanului într-o curbă și a pătruns pe contrasens lovind un Smart


Intră acum și în grupul de

Trei adulți și doi copii au fost rănit, vineri seara, în orașul Salcea în urma unui accident rutier.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un sucevean de 53 de ani a condus un autoturism BMW pe DN 29 în localitatea Salcea, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Suceava către localitatea Dumbrăveni.

 În momentul în care a ajuns în fața clădirii vechi a Primăriei Salcea, într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Smart, condus regulamentar din sens opus de o tânără de 19  ani, domiciliată în municipiul Botoșani.

În urma coliziunii, autoturismul marca Smart, a fost proiectat pe podețul din beton care face accesul către sediul vechi al Primăriei Salcea.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto implicați, precum și a pasagerilor din autoturismul Smart, respectiv a doi minori de 13 ani și 15 ani și a unei tinere de 20 ani, toți din municipiul Botoșani.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de