Un tânăr sucevean a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni și proiectat într-un autoturism care staționa pe bulevardul George Enescu


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Suceava a fost rănit, vineri seara, când traversa o trecere pentru pietoni de pe bulevardul George Enescu fiind lovit de un autoturism.

Potrivit cercetărilor poliției, vineri seara, un tânăr de 24 de ani din comuna Cornu Luncii conducea un autoturism Opel pe banda întâi a bulevardului George Enescu din Suceava dinspre Calea Obcinilor spre str. Universităţii.

 Ajungând la trecerea pentru pietoni din zona farmaciei “Oana Maria”, acesta a surprins şi accidentat un tânăr de 19 ani din Suceava care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni de pe trotuarul din partea stângă spre cel de pe partea dreaptă având în vedere sensul de mers al autovehiculului.

Din impact, pietonul a fost proiectat într-un autoturism Volkswagen Jetta care era parcat pe trotuarul de pe partea dreaptă a bulevardului George Enescu.

 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.             

Șoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Ulterior acestuia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge necesară pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de