Sucevean reținut la frontiera cu Ucraina. Împreună cu un grup de persoane, el încerca să introducă în țară țigări de peste 35.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat, duminică, țigări în valoare de peste 35.000 lei. Totodată, a fost reținut un sucevean implicat în contrabandă.

Concret, în seara de 14 martie, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității Bilca, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării, arată purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

La vederea polițiștilor de frontieră, contrabandiștii au abandonat coletele și, cu excepția unei persoane, au fugit în Ucraina.

Astfel, a fost reținut un sucevean de 31 ani, care este cercetat pentru contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, cele șase baxuri cu țigări au fost confiscate. Este vorba despre 3.000 pachete țigări, de proveniență Duty-Free, în valoare de 35.100 lei.


Intră acum și în grupul de