Accidentul mortal de la Pătrăuți s-a produs după ce un șofer a pătruns pe contrasens. Bărbatul a murit, iar motivele acestei manevre rămân necunoscute


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier s-a produs miercuri, 17 martie, pe raza comunei Pătrăuți. După cum am menționat anterior, o persoană și-a pierdut viața, iar alta a ajuns la spital.

Astfel, precizăm că accidentul a avut loc în jurul orei 15:10, pe DN 2. Primele cercetări au arătat că șoferul unui Renault Clio, un bărbat (63 ani) din Suceava, a pătruns pe sensul opus de mers, fiind lovit de autoturismul marca Toyota Hilux, condus de un bărbat (50 ani) din județul Botoșani. În urma coliziunii ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.

Deocamdată nu este clar de ce suceveanul a ieșit pe contrasens, principala versiune fiind dorința de a întoarce mașina.

Drept urmare, șoferul din Suceava a murit, iar pasagerul din cealaltă mașină, un bărbat (59 ani) din Siret a ajuns la spital. El a fost diagnosticat cu ,,T.C.C., contuzie coloană cervicală și contuzie toracică”, fără a rămâne internat.

Șoferul care a supraviețuit nu era băut.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de