Două adolescente au fost prinse după ce au furat două inele dintr-un magazin de fashion dintr-un centru comercial sucevean


Intră acum și în grupul de

Două adolescente în vârstă de 16 ani au fost prinse când au încercat să fure două inele de tip gablonț dintr-un magazin de fashion dintr-un centru comercial sucevean.

Ofițerul de serviciu de la Secția de Poliție Burdujeni, a fost sesizat prin 112 de către șefa de tură al magazinului de îmbrăcăminte despre faptul că, două tinere au încercat să sustragă două inele de tip gablonț din incinta magazinului.

Potrivit cercetărilor, cele două tinere, ambele de 16 ani, au probat mai multe articole vestimentare printre care au luat și două inele de tip gablonț.

În timp ce se aflau în cabina de probă ele au rupt sigiliile acestor inele și le-au introdus în interiorul încălțămintei, respectiv în buzunarul pantalonului apoi au continuat să se deplaseze prin incinta magazinului.

Agentul de pază a observat sigiliile rupte în cabina de probă context în care a interceptat cele două minore care au recunoscut fapta, fiind identificate inelele asupra acestora.

Inelele în valoare totală de 70 de lei au fost recuperate. Directorul de magazin a declarat  verbal că nu doreşte să se constituie parte civilă în procesul penal. În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare.


Intră acum și în grupul de