Aproape 100 de amenzi aplicate într-o acțiune în traficul din Fălticeni. 25 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea normelor sanitare


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți, 23 martie, la nivelul municipiului Fălticeni a fost organizată o acțiune de amploare pentru depistarea șoferilor băuți. Cu toate acestea, au fost constatate numeroase alte abateri, inclusiv cele legate de respectarea restricțiilor sanitare.

Astfel, polițiștii au aplicat 99 de amenzi, în valoare totală de 39.020 lei. Dintre acestea 72 au fost aplicate pentru încălcări ale Codului Rutier, iar 25 pentru nerespectarea normelor sanitare. Încă 2 amenzi au fost aplicate pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

21 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Imagine ilustrativă

Pe lângă amenzi, în urma controalelor în trafic au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și reținute 8 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză. În total, 21 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar o persoană a fost reținută.

Citiți și: Amplă acțiune pe șoselele județului Suceava: Amenzi de peste 360.000 lei și 78 permise reținute, majoritatea pentru viteză și depășiri neregulamentare


Intră acum și în grupul de