Nuntă cu peste 150 de invitați stopată de polițiști în Suceava. Amenzile aplicate se ridică la 14.000 de lei


Intră acum și în grupul de

 O nuntă organizată la o sală de evenimente din municipiul Suceava a fost stopată de polițiști și jandarmi.

Astfel, sâmbătă seara în județul peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava și DSVSA Suceava în cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2, iar acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare, dar și pe zonele cu aglomerări de persoane și în stațiunile turistice.

În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat, respectiv o nuntă, cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private.


Intră acum și în grupul de