Copil de 11 ani accidentat de o mașină pe trecerea de pietoni din dreptul Școlii Gimnaziale „Miron Costin” din Suceava. Băiatul traversa strada pe bicicletă

Un copil de 11 ani, din municipiul Suceava, a fost accidentat de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada Amurgului din Suceava.

Accidentul a avut loc luni, 12 aprilie. Astfel, în jurul orei 18:00, un sucevean (29 ani) conducea o autoutilitară din direcția str. Calea Unirii spre str. Eroilor.

Ajungând la trecerea pentru pietoni din fața Școlii Gimnaziale Miron Costin, el a surprins şi acroșat copilul care traversa neregulamentar strada. Concret, deși copilul se afla pe trecerea pentru pietoni, el traversa fiind pe bicicletă.

În urma accidentului, băiatul a ajuns la UPU Suceava, unde a fost diagnosticat cu o contuzie la coapsa stângă și alta la genunchiul drept, dar și cu o echimoză pe coapsa stângă.

De menționat că șoferul nu era băut, iar polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.