Copil de 11 ani accidentat de o mașină pe trecerea de pietoni din dreptul Școlii Gimnaziale „Miron Costin” din Suceava. Băiatul traversa strada pe bicicletă


Intră acum și în grupul de

Un copil de 11 ani, din municipiul Suceava, a fost accidentat de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada Amurgului din Suceava.

Accidentul a avut loc luni, 12 aprilie. Astfel, în jurul orei 18:00, un sucevean (29 ani) conducea o autoutilitară din direcția str. Calea Unirii spre str. Eroilor.

Ajungând la trecerea pentru pietoni din fața Școlii Gimnaziale Miron Costin, el a surprins şi acroșat copilul care traversa neregulamentar strada. Concret, deși copilul se afla pe trecerea pentru pietoni, el traversa fiind pe bicicletă.

În urma accidentului, băiatul a ajuns la UPU Suceava, unde a fost diagnosticat cu o contuzie la coapsa stângă și alta la genunchiul drept, dar și cu o echimoză pe coapsa stângă.

De menționat că șoferul nu era băut, iar polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de