Încă un transport de materiale lemnoase fără aviz, depistat în zona Gura Humorului. Polițiștii au confiscat aproape cinci mc de cherestea


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au mai depistat un transport de cherestea efectuat cu abateri de la lege. Reamintim că, în cursul zilei de 13 aprilie, au fost identificate pe raza orașului Gura Humorului patru transporturi ilegale de cherestea cu o cantitate totală de 12 mc. De data aceasta, transportul a fost depistat pe raza localității Mănăstirea Humorului.

Astfel, în dimineața de 14 aprilie, polițiștii și reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava au controlat o autoutilitară despre care au obținut informații că ar putea transporta ilegal material lemnos.

Foto simbol.

Autoutilitara a fost identificată staționând în fața locuinței unei localnice de 22 ani. Ea a declarat că nu deține aviz de însoțire și nici acte de proveniență pentru materialul lemnos, fapt confirmat și de verificările autorităților.

Drept urmare, încărcătura a fost inventariată, rezultând cantitatea de 4,86 mc cherestea rășinoase, in valoare de 3.110 lei.

În aceste condiții, tânăra a fost amendată, iar materialul lemnos confiscat.


Intră acum și în grupul de