Doi muncitori au tăiat o țeavă de gaz natural când lucrau la renovarea unui apartament din Suceava. Locatarii din bloc au sesizat situația după ce pe casa scării se simțea miros puternic de gaz metan


Intră acum și în grupul de

Doi muncitori care lucrau, vineri, la renovarea unui apartament din Suceava au tăiat o țeavă de gaze naturale, iar locatari din bloc au sunat la 112 semnalând că se simte miros puternic pe casa scării.

Un echipaj de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică a mers la fața locului unde au identificat pe cei doi muncitori ce efectuau activități de renovare în imobilul situat pe str. Zorilor nr. 15.

În interiorul imobilului, respectiv în bucătărie, aceștia au vrut să taie de la sol o țeavă din metal cu lungimea de aproximativ 20 centimetri, moment în care a început să se simtă un miros înțepător de gaze naturale.

La sosirea polițiștilor, la fața locului era prezent deja un echipaj din cadrul ISU Suceava, aceștia procedând la asigurarea locului și ventilarea naturală a încăperilor prin deschiderea ferestrelor pentru eliminarea gazelor din interiorul apartamentului.

La scurt timp a sosit și un echipaj de intervenții al distribuitorului de gaz natural care a închis conducta de gaze și au precizat că țeava tăiată este vechea conductă de gaze naturale în regim paușal și este destinată pentru a fi folosită de locatarii de pe scara de bloc la aparatele de gătit.

În urma incidentului nu au existat victime omenești sau pagube materiale.


Intră acum și în grupul de