Acasă Social Un sucevean care mergea de trei zile pe jos din Bistrița a...

Un sucevean care mergea de trei zile pe jos din Bistrița a furat o bicicletă pentru a se deplasa mai repede acasă. El este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (25 ani) din comuna Horodniceni este cercetat penal pentru furtul unei biciclete comis în municipiul Vatra Dornei. Tânărul a avut o explicație surprinzătoare pentru fapta sa.

Infracțiunea a avut loc duminică, la prânz, lângă un supermarket din Vatra Dornei. Astfel, un adolescent (15 ani) care s-a deplasat la unitatea comercială și-a lăsat bicicleta lângă un pilon de metal din fața supermarket-ului.



El a lipsit în jur de 10 minute, iar când s-a întors, bicicleta nu mai era acolo. Atunci, adolescentul a apelat 112.

După aproximativ o oră, polițiștii au identificat autorul furtului. Concret, o patrulă a observat pe raza comunei Iacobeni un tânăr (25 ani) care se deplasa cu bicicleta descrisă de adolescent.

Tânărul a recunoscut că a sustras bicicleta, motivându-și gestul cu faptul că a vrut să se deplaseze mai repede. El a relatat că de trei zile merge continuu pe jos, deoarece vine din comuna Prundu-Bârgăului, județul Bistrița și se deplasează spre domiciliul său, în comuna Horodniceni.

Bicicleta a fost predată proprietarului, iar tânărul de 25 ani este cercetat penal aspectul săvârșirii infracțiunii furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version