198 de candidați au fost admiși la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. Cel mai mare punctaj a obținut un tânăr din Botoșani


Intră acum și în grupul de

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în data de 21 aprilie s-a încheiat și ultima probă eliminatorie din cadrul concursului de admitere.

Astfel, după susținerea probei de examinare medicală, 198 de candidați au fost declarați „admis”, din care 172 de bărbați (2 bărbați pe locurile etnie rromă  și 2 pe locurile altor minorități) şi 26 femei.

Sursa citată ține să precizeze că primul candidat admis este din judeţul Botoșani şi a obţinut 82 de puncte la proba scrisă. Ultimii candidaţi admişi au fost departajaţi după nota obținută la proba scrisă de la limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaureat, obţinând toţi 52 de puncte.

 Candidaţii declaraţi „admis” se vor prezenta la sediul şcolii în data de 04 mai a.c. pană la ora 16:00, cursurile urmând să înceapă pe data de 05 mai 2021.

Listele cu rezultatele obținute vor fi afișate la avizierul școlii și postate pe pagina web.


Intră acum și în grupul de