Activitatea unei firme din Câmpulung Moldovenesc a fost suspendată pentru nereguli la transportul de mărfuri periculoase. Polițiștii au confiscat aproape 200 butelii GPL


Intră acum și în grupul de

Sancțiuni dure aplicate față de o societate comercială din Câmpulung Moldovenesc, unde au fost depistate nereguli privind efectuarea activității de transport rutier de mărfuri periculoase.

Controlul a avut loc în data de 21 aprilie, fiind efectuat de către polițiștii din cadrul SICE al IPJ Suceava, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, sprijiniți de o patrulă din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, au fost constatate două contravenții, una privind efectuarea activității de transport rutier de mărfuri periculoase, iar cealaltă privind protecția consumatorilor.

Drept urmare, echipa de control a indisponibilizat 191 de butelii GPL în valoare de 10.640 lei.

Mai mult decât atât, autoritățile au dispus și măsura complementară a suspendării activității societății comerciale până la remedierea neregulilor constatate. 


Intră acum și în grupul de