DHL devine partener logistic al programului adresat suporterilor echipei Rugby Club Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Președintele Rugby Club Gura Humorului, Gabriela Popescu, a anunțat că DHL Express Romania este un puternic susținător al proiectelor rugbystice dezvoltate la Gura Humorului.

Compania este unul din sponsorii importanți ai programului de educație non-formala Rugby pentru toți, program implementat de Fundația Te Aud Romania din septembrie 2017. Din 2018, aceasta a devenit și unul din sponsorii principali ai echipei Rugby Club Gura Humorului.

Așadar, compania de curierat expres va oferi sprijinul necesar pentru livrarea cardurilor de loialitate către susținătorii individuali ai rugby-ului humorean.

„Pentru noi, cei de la Gura Humorului, DHL Express Romania reprezintă mult mai mult decât o companie naționala. Ei sunt printre promotorii lucrurilor minunate care se întâmpla în rugby-ul humorean, ne-au devenit prieteni apropiați si le suntem profund recunoscători pentru sprijin, susținere si angajament. În aceasta săptămână, toate cardurile de loialitate vor pleca către deținători cu sprijinul firmei de curierat” a declarat Gabriela Popescu.

În luna martie 2021, echipa Rugby Club Gura Humorului a lansat un program de loialitate, adresat tuturor persoanelor fizice care doresc sa susțină echipa. Comunitatea RCGH oferă recompense și oferte personalizate, cu acces la discounturi și beneficii din partea partenerilor clubului tuturor celor ce se înscriu în cadrul programului de loialitate cu o donație anuală între 240 – 1500 de lei.


Intră acum și în grupul de