Jandarmii au colectat peste o tonă de deșeuri de pe traseele turistice din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava organizează o campanie de igienizare a traseelor turistice, cu scopul de a colecta deșeurile aruncate în ariile naturale din județul Suceava.

Potrivit IJJ Suceava, de la începutul campaniei, 30 de jandarmi din cadrul Detașamentelor Gura Humorului și Rădăuți au cules mai mult de o tonă de gunoi de pe traseele Voroneț-Piatra Pinului-Pârtia Șoimul, Frasin-Bucșoaia-Cotul Buhii-Vârful Toaca, Ostra-Tarnița-Pasul Puzdra și traseul Putna-Sucevița.

Campania de ecologizare va continua până la finalul acestei săptămâni, cu activități de colectare a deșeurilor pe traseele turistice din Masivul Rarău și Masivul Suhard.

„Prin desfășurarea unor astfel de acțiuni, ne dorim să încurajăm societatea civilă să participe prin voluntariat la activități de strângere a deșeurilor, de a îndemna la protejarea mediului înconjurător, dar și de a-i sensibiliza pe toți cei care vizitează ariile naturale protejate să nu mai lase în urmă gunoaie”, arată comunicatul IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de