Amenzi de peste 40.000 lei aplicate și 12 permise reținute în cadrul unei acțiuni în zona municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat 125 de amenzi, au suspendat 12 permise de conducere și au indisponibilizat o autoutilitară în cadrul unei acțiuni cu efective sporite pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în zona municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, a informat IPJ Suceava în data de 28 aprilie.

Acțiunea a avut loc marți, 27 aprilie. Din cele 125 de amenzi, în valoare totală de 41.535 lei, 59 au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale, precizează sursa citată.

Tot din cauza vitezei, 10 șoferi au rămas fără permise. Alte două permise au fost reținute pentru depășiri neregulamentare.

Pe lângă asta, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare, toate pentru lipsă de ITP sau RCA.

După cum am arătat mai sus, polițiștii au indisponibilizat o autoutilitară. Vehiculul a fost oprit pentru control pe DN 2E, pe raza localității Vicovu de Jos.

Autoutilitara era condusă de un localnic (45 ani), care efectua transport de nisip fără a avea montată prelata și nu avea asigurare obligatorie RCA. Mai mult decât atât, conducătorul auto avea atestatul profesional expirat.

Drept urmare, el a fost amendat, iar autoutilitara a fost indisponibilizată prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de