Arest preventiv pentru un sucevean care a spart un magazin din Vicovu de Sus și a bătut o persoană care încerca să-l imobilizeze


Intră acum și în grupul de

Suceveanul A. F. N. a fost arestat preventiv fiind cercetat penal pentru săvârșirea unei tâlhării calificate în orașul Vicovu de Sus.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fapta a fost comisă în data de 26 aprilie. Atunci, având fața acoperită cu o mască de protecție și glugă pe cap, bărbatul a distrus cu ajutorul unui obiect dur, posibil topor, geamul ușii de acces în incinta unui magazin de telefoane din Vicovu de Sus.

Imagine ilustrativă

În interior, el a distrus vitrina și a sustras 11 telefoane mobile. Imediat după ce a ieșit din magazin, bărbatul a fost surprins o altă persoană, care a încercat să-l imobilizeze. În aceste circumstanțe, autorul faptei a lovit cealaltă persoană cu un obiect dur, după care a fugit.

Suceveanul a fost reținut în aceeași zi, fiind întocmit și un dosar penal privind tâlhărie calificată. Ulterior, pe 27 aprilie, Judecătoria Rădăuți a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de