Doi tineri din județul Vrancea, suspectați de spargerea unui magazin din Suceava. Hoții au furat țigări în valoare de aproape 10.000 lei


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost reținute miercuri, 28 aprilie, fiind suspectate de comiterea unui furt de la un magazin situat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Suceava.

Fapta a avut loc în noaptea de 5 spre 6 martie a.c. Atunci, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta magazinului de unde au sustras țigări în valoare 9.739 lei.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice presupușii autori. Este vorba despre doi frați din județul Vrancea, de 19 și 32 ani, ultimul locuind fără forme legale în Suceava.

În data de 28 aprilie, atât la apartamentul închiriat pe str. Bistriței din Suceava au avut loc percheziții. Polițiștii au identificat obiecte și mijloace de probă folosite la comiterea faptei.

În aceeași zi, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore. În prezent ei sunt cercetați pentru furt calificat și urmează a fi prezentați la Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de