Accidentul din Câmpulung Moldovenesc, soldat cu blocarea traficului pe DN 17 și avarierea unui contor de gaz, s-a produs din cauza unui șofer băut


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu avarierea unui contor de gaz, evacuarea unei familii din propria locuință și blocarea temporară a traficului s-a produs vineri, 30 aprilie, la Câmpulung Moldovenesc.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că, în jurul orei 22:15, un tânăr (29 ani) din Câmpulung Moldovenesc conducea un autoturism marca Mazda pe Calea Bucovinei din municipiu, pe direcția Vatra Dornei – Gura Humorului.

La un moment dat, el a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe trotuar, unde a acroșat un contor al rețelei de distribuție al gazului metan și gardurile a trei proprietăți.

Impactul a generat scurgeri de gaz, distrugerea autoturismului condus și a gardurilor celor trei gospodării.

Pe timpul în care s-a lucrat pentru remedierea defecțiunii, familia din locuința în fața căreia s-a produs accidentul, doi adulți și un copil, a fost evacuată la o casă învecinată. În același timp, a fost nevoie de întreruperea temporară a traficului.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a arătat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de