Pagube mari provocate de autobasculanta încărcată cu pietriș ce s-a răsturnat la Frasin: Au fost distruși trei stâlpi, peretele unei locuințe și gardul ornamental // Detaliile accidentului


Intră acum și în grupul de

O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a răsturnat miercuri dimineață la Frasin. Camionul a trecut peste trotuar și s-a oprit într-o clădire, producând totodată numeroase pagube. Șoferul vehiculului a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că vehiculul era condus de către un bărbat (47 ani) din Todirești care avea direcția de deplasare Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului.

La un moment dat, el a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care pe trotuar. În aceste condiții, vehiculul a dărâmat un stâlp de la rețeaua de joasă tensiune, apoi gardul ornamental de pe marginea DN 17, oprindu-se în imobilul unei localnice și într-un alt stâlp pe care de asemenea l-a rupt. După aceasta, autobasculanta s-a răsturnat distrugând peretele locuinței.

Totodată, în momentul în care vehiculul a dărâmat cel de al doilea stâlp, cablurile au tras un alt stâlp de la iluminatul public stradal, pe care de asemenea a fost rupt.

Chiar dacă impactul a fost unul violent, șoferul s-a ales cu răni ușoare. După primirea îngrijirilor medicale, bărbatul nu a rămas internat. De precizat că șoferul nu era băut.

Pe lângă polițiști și personalul medical, la locul accidentului au intervenit și reprezentanții furnizorului de energie electrică din zonă, fiind sesizați și reprezentanții ISCTR Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de