O femeie din Ipotești a ajuns în spital după ce a fost bătută de concubin, mama acestuia și un nepot. Polițiștii au emis ordin de protecție

O femeie din Ipotești a ajuns vineri seara la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Suceava după ce a fost bătută de concubin, mama acestuia și un nepot.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii S.P.R. 2 Ipotești au fost sesizați prin plângere de o femeie despre faptul că în seara de joi, în jurul orelor 20.30, a fost agresată fizic de către concubinul său, dar și de către mama acestuia și de către un nepot.     

Din verificări s-a constatat că pe fondul consumului de alcool și a unor conflicte mai vechi între cei prezenți a izbucnit un scandal care a degenerat, femeia fiind lovită de către concubinul său.

Nepotul prezent la scandal, a împins-o pe femeie, iar mama concubinului a lovit-o, de asemenea.

În acest caz au fost întocmite formularele de evaluare a riscului rezultând risc iminent asupra vieții și integrității victimei, în cauză urmând a se emite ordin de protecție provizoriu.

 Întrucât victima acuza dureri în zona toracică a fost solicitat un echipaj SAJ Suceava care a preluat-o pe aceasta și au transportat-o la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Față de concubinul femeii s-a emis ordin de protecție provizoriu.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie”.

loading...