Sucevean băut și fără permis, reținut după ce a fost cât pe ce să intre în coliziune cu o autospecială de poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Izvoarele Sucevei are probleme cu legea după ce a fost prins conducând o mașină deși era băut bine și are permisul reținut.

El a fost depistat în trafic sâmbătă, 22 mai, după ce a fost cât pe ce să intre în coliziune cu o autospecială de poliție pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei.

Potrivit IPJ Suceava, verificările au arătat că șoferul este un localnic de 47 ani. El nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-i reținut. Mai mult decât atât, autoturismul avea ITP și RCA expirate.

Poliția Județeană precizează că inițial bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ulterior, el a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost de acord cu testarea cu aparatul alcooltest, reieșind o concentrație  de 1,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive. 


Intră acum și în grupul de