Incendiul de la Preutești a fost provocat chiar de proprietarul gospodăriei după o ceartă cu soția. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna Preutești a fost afectată de un incendiu provocat intenționat sâmbătă, 22 mai. Flăcările au distrus un adăpost de animale și au pus în pericol casa de locuit.

După cum a constatat ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

Astfel, cercetările au fost continuate de polițiști, care au stabilit că proprietarul gospodăriei, un bărbat de 35 ani, a incendiat grajdul după ce s-a cercat cu soția (36 ani).

Totodată, bărbatul avea un comportament agresiv și în raport cu polițiștii, amenințându-i și înjurându-i. Drept urmare, al a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni. Soția bărbatului a relatat că acesta este cunoscut cu afecțiuni psihice, în trecut mai fiind internat la Psihiatrie.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Focul a produs pagube de 4.000 lei.


Intră acum și în grupul de