VIDEO // Un incendiu violent a afectat o gospodărie din orașul Siret. Intervenția pompierilor a durat aproape cinci ore


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit luni, 24 mai, la o gospodărie din Siret a distrus o anexă gospodărească și a afectat casa de locuit. Cea din urmă construcție a fost salvată de pompierii suceveni după o intervenție de aproape cinci ore.

Incendiul a fost anunțat la ora 16:00, informează purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată. Astfel, au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret.

La sosirea echipajelor, ardea o anexă gospodărească, construită din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:40, dar până atunci au ars acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, și pereții construcției, pe aceeași suprafață. Au mai ars bunuri casnice, aparatură electrocasnică, materiale textile, circa 10 metri cubi lemn de foc, 5 metri cubi de cherestea și altele. S-au degradat parțial pereții și acoperișul casei de locuit (pe câte 5 metri pătrați), precum și alte bunuri materiale.

În același timp, pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrice lăsate sub tensiune”, a precizat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de