Fălticeni: Doi adulți și doi copii, răniți într-un accident provocat de o șoferiță care nu a acordat prioritate de trecere


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs duminică, 6 iunie, în municipiul Fălticeni.

Astfel, în jurul orei 10:40, o femeie (32 ani) din Forăști, fiind la volanul unui Mercedes, a pătruns în intersecția străzilor Nicolae Beldiceanu și Mihai Eminescu fără să acorde prioritate autoturismului Volkswagen, condus regulamentar de către un localnic (51 ani). Cele două mașini au intrat în coliziune.

În urma accidentului, bărbatul care conducea regulamentar s-a ales cu o contuzie toracică posterioară. Din cealaltă mașină a fost rănită conducătoarea auto, dar și fiicele sale, de 9 și 11 ani. Femeia a fost diagnosticată cu o contuzie toracică posterioară, iar fetele cu contuzie cervicală stânga și respectiv contuzie gambă stânga. Nicio persoană rănită nu a rămas internată la spital.

De menționat că șoferii nu erau băuți. Primele cercetări mai arată că vinovată de producerea accidentului este conducătoarea autoturismului Mercedes. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de