“Afla-ti greutatea ideala!” la farmacia Centrofarm din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Între 6 mai şi 30 iunie 2010, sucevenii îşi pot afla greutatea ideală, în farmacia Centrofarm din Iulius Mall Suceava. Campania de testare gratuită a Indicelui de Masă Corporală (IMC), indicatorul oficial de calcul al greutăţii ideale pentru o viaţă sănătoasă, se face în Iulius Mall Suceava de luni până sâmbătă, inclusiv, între orele 16 şi 20.

Pentru aflarea stării de sănătate, specialiştii Centrofarm vor măsura greutatea şi înălţimea clienţilor interesaţi, vor determina indicele de masă corporală, procentele de grăsime şi apa din corp, vor oferi consiliere gratuită, materiale documentare şi sfaturi adecvate problemelor fiecărei persoane.

Greutatea influenţează sănătatea, de aceea Centrofarm a lansat proiectul medical dedicat informării, educării şi responsabilizării populaţiei privind riscurile asociate surplusului ponderal.

În prezent, România ocupă locul trei în Uniunea Europeană în privinţa numărului de persoane afectate de obezitate. Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii apreciază obezitatea drept provocarea numărul 1 a secolului XXI în ceea ce priveşte sănătatea publică, iar evoluţia îngrijorătoare a fenomenului din ultimele decenii vine ca o confirmare şi ca un semnal de alarmă asupra necesităţii unor măsuri rapide şi eficiente.

Pe toată durata campaniei ”Află-ţi greutatea ideală!”, clienţii Centrofarm vor beneficia nu doar de serviciile gratuite de determinare a indicelui de masă corporală şi de consiliere, dar şi de oferte comerciale speciale atât în farmacie, cât şi în clinicile sau laboratoarele partenere, care oferă reduceri substanţiale la consultaţiile de specialitate şi la analizele aprofundate, urmate de scheme adecvate de tratament.

“Campania Centrofarm lansează astfel un puternic manifest contra stilului de viaţă sedentar şi alimentaţiei dezechilibrate, accentuând importanţa prevenţiei şi corectării timpurii. Mesajul este clar: afecţiunile legate de nutriţie pot fi cu succes preîntâmpinate!”, a precizat Dorin Catană, director general Centrofarm.


Intră acum și în grupul de