Acasă Social Detaliile accidentului de la Siret când o mașina a ajuns în echilibru...

Detaliile accidentului de la Siret când o mașina a ajuns în echilibru pe marginea unei râpe: Șoferul era băut și a pierdut controlul volanului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat pentru infracțiuni rutiere după ce a condus băut și a provocat un accident.

Astfel, vineri după amiaza un bărbat a condus un autoturism Fiat Punto pe str. Prisaca din oraşul Siret din direcţia balastiera Siret către DN2 (E85).



În mașină se mai afla un bărbat, un pasager pe scaunul din dreapta faţă.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu pietriş şi pe fondul consumului de alcool, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a părţii carosabile.

În urma impactului, pasagerul din mașină a suferit leziuni ușoare, fiind preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Orășenesc Siret.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi condus la Spitalul Orăşenesc Siret în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  și „vătămare corporală din culpă”.

Reamintim că pentru extragerea bărbatului din mașină pompierii militari suceveni au fost nevoiți înainte să pună autoturismul în siguranță pentru că exista riscul să se prăbușească în râpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version