Din spital în arest: Fiind băut și fără permis, un sucevean de 20 ani a comis un accident în timp ce conducea cu viteză mare o motocicletă neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (20 ani) din comuna Ciprian Porumbescu a ajuns mai întâi la spital, iar apoi în arestul IPJ Suceava după ce a comis un accident rutier.

Evenimentul s-a produs miercuri, 30 iunie. Astfel, în jurul orei 18:00, tânărul conducea o motocicletă marca Yamaha pe drumul comunal din afara localității Drăgoiești.

Avânt viteză prea mare, motociclistul a pierdut controlul vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de la marginea drumului. Ulterior, polițiștii au stabilit că viteza este singura cauză care a condus la producerea accidentului. Concret, tânărul nu are experiență în conducere, nu are permis, iar pe lângă asta mai era și băut – 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările au mai arătat că motocicleta nu era înmatriculată.

În urma accidentului, el s-a ales cu TCC, TCF și o contuzie toracico-posterioară, fiind transportat la UPU Suceava.

După ce a primit îngrijiri medicale, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat procurorului de caz pentru luarea măsurilor preventive.


Intră acum și în grupul de