Copil din Valea Moldovei, rănit după explozia unei sticle în cadrul unui experiment. Un verișor a încercat să refacă o explozie dintr-un video văzut pe Youtube


Intră acum și în grupul de

Un copil de 9 ani din Valea Moldovei a fost rănit la un picior după un experiment cu o sticlă făcut de copii care au vizionat mai multe clipuri pe Youtube.

Un polițist din cadrul Postului de Poliție Valea Moldovei s-a sesizat, vineri, din oficiu cu privire la faptul că un minor a fost rănit în urma exploziei unei sticle.

Copilul, în vârstă de 9 ani se afla în drumul comunal împreună cu mai mulți copii, printre care și verișorul său în vârstă de 12 ani.

Ei au vizionat împreună filmulețe privind diverse experimente de pe canalul Youtube și au încercat să refacă unul dintre ele. Astfel, copilul de 12 ani a introdus într-un recipient de sticlă mai multe comprimate efervescente „Multivitamine”, a adăgat apă, după care l-a agitat, provocându-se astfel o explozie.

Un fragment din sticla respectivă l-a lovit puternic pe copilul de 9 ani în zona piciorului stâng.

Copilul a acuzat dureri și avea o plagă deschisă la picior, iar echipajul de pe ambulanță ajuns la fața locului l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Gura Humorului unde a fost diagnosticat cu „plagă tăiată superficial gleznă picior stâng”.   


Intră acum și în grupul de