Polițiștii suceveni au reușit să dea de urma bărbatului dispărut într-o pădure din Zvoriștea. El s-a rătăcit din cauza ploii și a fost nevoit să înnopteze în pădure


Intră acum și în grupul de

Bărbatul din Zvoriștea, care a fost dat dispărut vineri, 2 iulie, a fost găsit viu și nevătămat sâmbătă. El s-a rătăcit în timp ce culegea ciuperci, fiind nevoi să înnopteze în pădure.

Reamintim că, Poliția Suceava a transmis, sâmbătă, că desfășoară activități de căutare şi identificare a unui bărbat de 69 de ani, domiciliat în satul Buda, comuna Zvoriștea, care a plecat vineri în pădurea denumită popular „Holea” de pe raza satului Dealu, comuna Zvoriștea și nu a mai revenit la domiciliu.

Poliția a fost alertată de soția bărbatului sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața. Femeia a declarat că, vineri seara, a primit un telefon de la soț care a anunțat-o că se îndreaptă spre casă. Bărbatul așa și nu a ajuns la domiciliu, iar femeia a declarat polițiștilor că el nu a mai răspuns la apelurile telefonice.

Astfel, polițiștii suceveni au efectuat verificări în zona comunei Zvoriștea, reușind în cele din urmă să-l găsească pe bărbat în pădurea din apropierea satului Poiana, la aproximativ trei kilometri de intrare în pădure.

Bărbatul era agitat și dezorientat, declarând că s-a rătăcit din cauza ploii, fiind nevoit să înnopteze în pădure. Într-un final, polițiștii l-au transportat acasă.


Intră acum și în grupul de