VIDEO // Surpriză din partea polițiștilor suceveni de ziua de naștere a fiului lui Sorin Veteazu, polițistul ucis acum patru ani pe peronul Gării Burdujeni

Polițiștii suceveni au efectuat „o vizită inopinată” la familia lui Sorin Veteazu, polițistul care acum patru ani a fost ucis pe peronul Gării Burdujeni.

Astăzi, 4 iulie, fiul polițistului căzut la datorie, Denis Veteazu, a împlinit nouă ani.

„Familia lui Sorin Vezeteu, polițistul căzut la datorie cu patru ani în urmă, trăiește prin cei doi copii minunați cărora le-a insuflat valorile în care a crezut și pe care le-a apărat cu prețul vieții. Ariana și Denis cresc pe zi ce trece și fac cinste numelui tatălui lor. Denis împlinește 9 ani și astăzi am petrecut în familie, cu mici surprize și multe emoții. O familie mare a polițiștilor și a oamenilor cu drag de valori și principii. La mulți ani Denis Vezeteu!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

Reamintim că Sorin Veteazu înjunghiat mortal de un tânăr de 23 de ani. Crima s-a produs în luna iulie 2017. Tânărul din Valea Moldovei a coborât dintr-un tren și l-a atacat pe la spate pe polițist, provocându-i mai multe răni la gât și corp. Agresorul și-a argumentat gestul prin faptul că ar fi fost condamnat pe nedrept în Spania.

Tânărul a fost reținut și arestat preventiv, însă nu a mai fost condamnat, din moment ce s-a sinucis în penitenciar, în timp ce era arestat preventiv.

Sorin Veteazu a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Suceava post-mortem.


Context:

loading...