VIDEO // Surpriză din partea polițiștilor suceveni de ziua de naștere a fiului lui Sorin Veteazu, polițistul ucis acum patru ani pe peronul Gării Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au efectuat „o vizită inopinată” la familia lui Sorin Veteazu, polițistul care acum patru ani a fost ucis pe peronul Gării Burdujeni.

Astăzi, 4 iulie, fiul polițistului căzut la datorie, Denis Veteazu, a împlinit nouă ani.

„Familia lui Sorin Vezeteu, polițistul căzut la datorie cu patru ani în urmă, trăiește prin cei doi copii minunați cărora le-a insuflat valorile în care a crezut și pe care le-a apărat cu prețul vieții. Ariana și Denis cresc pe zi ce trece și fac cinste numelui tatălui lor. Denis împlinește 9 ani și astăzi am petrecut în familie, cu mici surprize și multe emoții. O familie mare a polițiștilor și a oamenilor cu drag de valori și principii. La mulți ani Denis Vezeteu!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu.

Reamintim că Sorin Veteazu înjunghiat mortal de un tânăr de 23 de ani. Crima s-a produs în luna iulie 2017. Tânărul din Valea Moldovei a coborât dintr-un tren și l-a atacat pe la spate pe polițist, provocându-i mai multe răni la gât și corp. Agresorul și-a argumentat gestul prin faptul că ar fi fost condamnat pe nedrept în Spania.

Tânărul a fost reținut și arestat preventiv, însă nu a mai fost condamnat, din moment ce s-a sinucis în penitenciar, în timp ce era arestat preventiv.

Sorin Veteazu a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Suceava post-mortem.


Context:


Intră acum și în grupul de