Dosar penal și ordin de protecție emis împotriva unui rădăuțean care din senin și-a amenințat soția, fiica și nepoata


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au readus liniștea într-o familie din Rădăuți terorizată de un bărbat care din senin și-a agresat soția, fiica și nepoata.

Cazul a avut loc în seara de joi, 14 iulie. Potrivit unei localnice de 58 ani, care în jurul orei 21:45 a apelat 112, soțul său a provocat un scandal.

Primele cercetări au arătat că în seara respectivă, în timp ce femeia discuta cu fiica și nepoata sa, bărbatul le-a înjurat pe toate trei și le-a amenințat cu acte de violență. Nici rudele bărbatului și nici polițiștii nu au reușit să găsească explicație la comportamentul bărbatului.

În aceste condiții, femeia de 58 ani a completat formularul de evaluare a riscului din care a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea ei.

De menționat că femeia a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu și a depus plângere scrisă împotriva soțului violent.

Prin urmare, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu începând cu data de 14.07.2021 ora 23:00, valabil cinci zile. Pe lângă asta, el este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de „amenințare”.


Intră acum și în grupul de